Essence

Essence

Executive Coaching

essens

Essence

Essence er et forløb for executive ledere, der er klar til at arbejde i dybden med selvindsigt som en ledelseskompetence. Jeg har arbejdet med ledere og ledere af ledere i mange år. Og en af de ting, jeg oplever i øjeblikket er, at der efterhånden er så mange ledelsesteorier og værktøjer, at det vigtigste drukner. Nemlig autenticitet. Dette forløb hjælper dig med at finde ind til den leder, der er i dig. Fremfor at bruge modeller og teori, så arbejder vi med dit potentiale. Dine værdier og det, der er summen af dig.

Jeg tilbyder et rum, med en erfaren executive rådgiver, hvor du kan tale om det, som ikke kan løses i bestyrelseslokalet, sammen med direktionen, blandt lederkollegaer eller i den relationelle inderkreds. Essence er et fortroligt rum, hvor der er åbenhed til at gå på opdagelse i dig selv og din måde at virke og være på. Du vil øge din bevidsthed om dit formål og hvordan du virker igennem det.

Du genkender måske nogle af følgende udsagn?

 • Du oplever, at du er udfordret på din ledelsesstil, men kan ikke selv finde løsningen.
 • Du oplever dig ikke helt alignet med de KPI’er som du måles på, og mærker hvordan det dræner dig.
 • Du er blevet bekendt med at selvindsigt er den vigtigste ledelseskompetence, og er motiveret for at få mere af det.
 • Du har fået lyst til at komme tilbage til dig selv, og være den udgave, der i overskud balancere i den daglige kompleksitet mellem forskellige interesenter.
 • Du sidder med en fornemmelse af, at du har brug for nye perspektiver for at kunne finde løsninger på nogle udfordringer, som er tilbagevendende.
 • Du vil gerne højne dit samarbejde med bestyrelsen/direktionen.
 • Du konstaterer, at du ikke længere står forrest, og du ikke kan se årsagen klart.
 • Du har opdaget, at der er noget i din måde at kommunikere på, der ikke fungerer optimalt for modtagerne, og du er nysgerrig efter at finde og implementere en løsning.
 • Du har mistet noget af din motivation og har glemt, hvad du er drevet af.
 • Du er kommet i tvivl om, hvorvidt det du gør, har betydning og er meningsfuldt.
 • Du har indset, at dine ledere ikke er lykkedes helt med at få strategien implementeret i organisationen, og du er blevet nysgerrig efter, hvad du kunne have gjort anderledes.
 • Du oplever, at du bliver ignoreret hvilket frustrerer dig. Måske kan du – eller også kan du ikke – se, hvad det handler om, men du kan ikke finde en løsning.

Hvis nogle af disse udsagn vækker genkendelse, vil dette executive coachingforløb, Essence, helt sikkert være noget for dig.

Essens er relevant for

For ledere og ledere af ledere, der har samarbejde med bestyrelse og direktion.

Det er for de, der har en nysgerrighed og ambitioner for sig selv – både professionelt og privat.

Sådan arbejder vi med dig

Essence er et eksklusivt 1-1 forløb. Vi mødes i et fortroligt rum, hvor vi kigger på de ting, som er udfordrende for dig. Det kan være af både personlig, professionel og strategisk karakter, og så taler vi om det, som du gerne vil opnå (se desuden beskrivelsen af de 3 faser i forløbet nedenfor).

Sådan er programmet sat sammen

Essence har en forudgående samtale med Tina Wilk for at afstemme indhold, ønsker, ambitioner og forventninger.

Vi mødes 6 gange af 1,5-2 timers varighed over en periode på 4-6 måneder. Der vil være opgaver, som du arbejder med mellem vores møder – det kan være mentaltræning, skriveopgaver eller andre øvelser.

Programmet bestående af 3 faser

Fase 1: Identificering

Vi taler om de områder, du gerne vil have belyst, forandret eller udviklet hos dig selv, og det som udfordrer dig, og det du gerne vil opnå med forløbet.

Fase 2: Vi er i gang

Hvad skal være dit fokusområde i forløbet, og hvad er det, du gerne vil nå i mål med?

Hvad står i vejen eller forhindrer dig i at nå i mål?

Hvad er det egentlig, dit indre kompas navigerer efter?

Er du bevidst om dine overspringshandlinger og handlemuligheder?

Fase 3: Opnå reelle forandringer

Din programmering – vi går på opdagelse i dit mentale landskab (dine antagelser, perspektiver og overbevisninger).

Hvad er dine nye, alternative sandheder, og det du fremadrettet navigerer ud fra?

Hvordan holder du ved og holder snuden i sporet?

Dit udbytte af Essence

Du vil få nye og dybere indsigter i dig selv. Jeg har arbejdet med mange ledere. Og uanset, hvor mange redskaber, vi kan ty til, så er det min erfaring, at selvindsigt den absolut vigtigste ledelseskompetence.

Med denne selvindsigt vil du i større grad mærke din integritet, din power og du vil mærke en dybere selvtilfredshed og ro. Du vil se din egen rolle med en bevidsthed om at, du er her for at biddrage til noget større. Det du mærker vokse i dig, vil inspirere og tiltrække følgeskaber og fællesskaber, som vil gavne alle involverede.

Forløbet giver dig muligheden for at se dine udfordringer fra andre perspektive. Du vil øge din empati, og det giver dig langt flere og mere nuancerede valgmuligheder og større beslutningskraft. Alt det, der skaber bedre resultater.

Med en øget selvindsigt har du også styrket dit nærvær og tilstedeværelse. Du bliver mere vågen, og vil hurtigere kunne mærke, om du træffer dine beslutninger fra dit ego eller fra det sted i dig, der har større udsyn. Det giver dig autenticitet, tydelighed og ro.

Du bliver langt bedre til at træffe beslutninger og navigere i kompleksitet, og dit ideal vil stå tydeligere for dig selv. Det er med andre ord dit indre kompas, der bliver tydeligere. 

Vi vil arbejde bevidst med at implementere nye vaner, så du fortsat holder dig mentalt skarp og i balance. Dine prioriteter bliver tydeligere, og du skærper din effektivitet.

Det praktiske​

Vores møder foregår hos Rebel Work Space, Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø, som ligger tæt på Østerport St. (Metro), og hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Du kan også vælge, at vores møder skal foregå online, hvis du ikke er i rimelig afstand til København.

Investering
Prisen for det samlede forløb er kr. 43.500,- ekskl. moms. Beløbet faktureres ved opstart.

Kontakt for mere information

Sådan kommer du i gang

Vi starter med en samtale uden beregning. Du skriver til mig på mail tw@wilkcph.dk eller ringer på telefon 28 58 80 50, og så aftaler vi et møde, der er helt uforpligtende.

På mødet taler vi om dine fokusområder og ambitioner og om strategien for dit forløb. Du kan efter vores samtale forvente, at du er blevet skarpere på, hvad din ambition og dine ønsker er for konkret udvikling og forandring.

Kunderne siger….

Tina Wilk

Tina Wilk har 20 års erfaring med udvikling af ledere og organisationer gennem ledelse af mennesker.

Hun arbejder med forandrings- og udviklingsprocesser og rådgivning af ledere og talenter gennem forløb, der giver viden, indsigt, ny adfærd samt beslutnings- og handlekraft.

Tina har en skarp forståelse for menneskets psykologi og relationer mellem mennesker og er i stand til hurtigt og præcist at italesætte eventuelle problemers kerne. Hun kommunikerer klart, fordomsfrit og ’to the point’ med stor empati, som sikrer åbenhed hos modtageren.

Tinas baggrund spænder over humanistiske fag som psykologi, filosofi, teologi og spiritualitet, men også over naturvidenskaben – resultater fra hjerneforskning samt viden om mental sundhed, meditation m.m. spiller ofte en afgørende og aktiv rolle i udviklingsforløbene. Tina er optaget af de nye tendenser og udviklingsskift – særligt inden for ledelse og organisationsudvikling – som vi ser i disse år.

Scroll til toppen