Explore

Explore

Udviklings- og coachingforløb

explore

Explore

Explore er et udviklings- og coachingforløb for ambitiøse mennesker, der ønsker at skabe reel indsigt og forandringer i deres liv og få klarhed over deres formål i verden.

Formål handler ikke om en specifik stilling, jobbeskrivelse eller et konkret karrieremål. Det handler om, HVORDAN du bruger – og bidrager med – din særlige kombination af potentiale, talent og sjælskvaliteter.

Du har opdaget, at nogle af de udfordringer, du møder på din vej er tilbagevendende og du er nysgerrig efter at finde svar på, hvad de forsøger at gøre dig opmærksom på. Måske længes du efter svar på spørgsmål som ’hvad er mit formål’ og ’hvilke idealer eller værdier ligger der egentlig i min kerne’. Du er klar til at dykke ned i de overbevisninger eller forhindringer, der står i vejen for, at du kan leve et liv med højere motivation, frihed og inspiration – både i din karriere og i dit privatliv. De to ting kan ikke skilles ad. Der er kun en af dig.

Du genkender måske nogle af følgende udsagn?

 • Du er dygtigere end de fleste og arbejder fokuseret, men får ikke nok ud af dine indsatser.
 • Har du oplevelsen af ikke helt at være på rette vej?
 • Du har en daglig fornemmelse af, at du ikke udnytter dit fulde potentiale.
 • Du er ofte i tvivl om din retning og dine ambitioner.
 • Der er noget, der gnaver i dig og tager din energi, og du føler dig rastløs og/eller frustreret.
 • Du har en fornemmelse af, at der er noget, du overser i dig og dit liv, og som du ikke selv kan identificere.
 • Du kan mærke, at der skal ske noget nyt, og du ved, det starter hos og i dig selv.
 • Du oplever ikke, at du får tilstrækkelig anerkendelse for de opgaver, som du løser og de initiativer, som du tager, og det frustrerer dig.
 • Du sidder med en fornemmelse af, at du har brug for nye perspektiver for at kunne finde løsninger på nogle udfordringer, som er tilbagevendende.
 • Du mærker, at du er frustreret eller drænet, når du kommer hjem fra dit job, og du kan ikke finde ud af, hvad det handler om, for du har det fedeste job.
 • Du er kommet i tvivl om, hvad du vil og kan, og hvordan du kommer videre.

Hvis nogle af disse udsagn vækker genkendelse, vil dette udviklings- og coachingforløb, Explore, helt sikkert være noget for dig.

Derfor skal du vælge Explore

Fordi du ved, at der er noget, du må udforske i dig selv for at kunne løse det, der ikke helt virker for dig, og fordi du er blevet interesseret i at finde frem til dit formål. Du vil gerne blive helt skarp på din særlige kombination af potentiale, talent og sjælkvaliteter. At se klart og tydeligt hvad du er her for at bidrage med.

Jeg har lang erfaring i at rådgive og udvikle ledere. Når vi vokser og udvikler os opstår der en dyb bevidsthed om de kvaliteter og værdier, der oprindeligt bor i os bag de roller og facader, som vi har taget på os i løbet af vores karriere.

Hvem er Explore udviklet til

Explore er et eksklusivt 1-1 udviklingsforløb, for ambitøse mennesker, der har en karriere, men en dyb følelse af, at det kunne blive endnu bedre, med større tilfredshed, ro, klarhed og livsglæde i hele livet – privat og professionelt. De to ting hænger nemlig sammen.

Sådan foregår Explore

Vi mødes i et fortroligt rum, hvor vi undersøger det, som udfordrer eller frustrerer dig. Det kan være relateret til både din karriere og dit privatliv – tingene hænger sammen. Derudover taler vi om det, du gerne vil opnå (se desuden beskrivelsen af de 3 faser i forløbet nedenfor).

Hvordan er programmet sat sammen?

En forudgående samtale med Tina Wilk for at afstemme indhold, ønsker, ambitioner og forventninger.

Når vi starter forløbet, har vi 5 møder af 1,5-2 timers varighed over en periode på ca. 5 måneder. Mellem møderne vil der være opgaver, du arbejder med – som eksempelvis kan være mentaltræning, skriveopgaver eller andre øvelser – ligesom der vil være mulighed for en kort telefonopfølgning, hvis der opstår udfordringer i processen eller arbejdet, så du kan ’holde snuden i sporet’.

Programmet bestående af 3 faser

Fase 1: Identificering

Vi taler om de områder, du gerne vil forandre eller udvikle, det som udfordrer dig, og det du gerne vil have ud af forløbet.

Fase 2: Du er i gang

Der kan være flere ting, du ønsker at arbejde med i forløbet, men du vælger indledningsvist ét fokusområde, og beslutter, hvad det er, du vil nå i mål med. Ofte hænger flere ting sammen, så når du arbejder på et område, løser andre udfordringer sig også. Dine forhindringer og overspringshandlinger vil her træde frem, hvilket er vigtigt for at komme i mål. Vi vil også her identificere, hvad der er dine stærkeste motivationer, så du har den bevidsthed med dig, når noget bliver svært.

Fase 3: Opnå reelle forandringer

Din programmering – vi går på opdagelse i dit mentale landskab (dine antagelser, perspektiver og overbevisninger). Hvad er dine nye, alternative sandheder, og det du fremadrettet navigerer fra? Hvad er dine ønsker og/eller mulige længsler?

Dit udbytte af Explore

Du vil få nye og dybere indsigter i dig selv – selvindsigt er vigtigt for at opleve succes (hvad end det er for dig), bruge dit talent, bidrage med dit formål og udvikle dit potentiale. Forløbet giver dig muligheden for at se dine udfordringer fra andre perspektiver, og i flere nuancer, og det giver dig større beslutningskraft, meningsfuldhed, mod og integritet, som tilsammen skaber bedre resultater og større livfuldhed.

Med en øget selvindsigt har du også styrket dine kompetencer for indre nærvær og ydre tilstedeværelse. Du bliver mere vågen overfor, om du træffer dine beslutninger fra dit ego, som typisk er baseret på frygt, eller fra det sted i dig, der har større udsyn. Det giver dig autenticitet, tydelighed og ro, og du vil generelt mærke mere overskud og tilfredshed.

Du vil få konkrete værktøjer, du kan bruge til at implementere nye vaner, så du fortsat holder dig mental skarp og i balance. Derudover bliver dine prioriteter tydeligere, og med den klarhed bliver det nemmere at komme frem til de forandringer, du ønsker.

Praktik

Vores møder foregår hos Rebel Work Space, Dampfærgevej 27-29, 2100 København Ø, som ligger tæt på Østerport St. (Metro), og hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Du kan også vælge, at vores møder skal foregå online, hvis du ikke er i rimelig afstand til København.

Investering
Prisen for det samlede forløb er kr. 25.500,- ekskl. moms. Beløbet faktureres ved opstart.

Kontakt for mere information

Sådan kommer du i gang

Vi starter med en samtale uden beregning. Du skriver til mig på mail tw@wilkcph.dk eller ringer på telefon 28 58 80 50, og så aftaler vi et møde, der er helt uforpligtende.

På mødet taler vi om dine fokusområder og ambitioner og stiller skarpt på, hvad du vil have ud af dit forløb. Du kan efter vores samtale forvente, at du er blevet skarpere på, hvad din ambition og dine ønsker er for konkret udvikling og forandring.

Kunderne siger….

Tina Wilk

Tina Wilk har 20 års erfaring med udvikling af ledere og organisationer gennem ledelse af mennesker.

Hun arbejder med forandrings- og udviklingsprocesser og rådgivning af ledere og talenter gennem forløb, der giver viden, indsigt, ny adfærd samt beslutnings- og handlekraft.

Tina har en skarp forståelse for menneskets psykologi og relationer mellem mennesker og er i stand til hurtigt og præcist at italesætte eventuelle problemers kerne. Hun kommunikerer klart, fordomsfrit og ’to the point’ med stor empati, som sikrer åbenhed hos modtageren.

Tinas baggrund spænder over humanistiske fag som psykologi, filosofi, teologi og spiritualitet, men også over naturvidenskaben – resultater fra hjerneforskning samt viden om mental sundhed, meditation m.m. spiller ofte en afgørende og aktiv rolle i udviklingsforløbene. Tina er optaget af de nye tendenser og udviklingsskift – særligt inden for ledelse og organisationsudvikling – som vi ser i disse år.

Scroll til toppen